Devrim Parscan

Devrim Parscan Kimdir

Devrim Parscan Kimdir

Devrim Parscan kimdir? Devrim Parscan’ın hayatı…Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Parscan 83 yaşında hayatını kaybetti.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli sanatçılarımızdan Devrim Parscan vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sanat camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Devrim Parscan kimdir?

Bugüne kadar “Kurtlar Vadisi”, “Bizim Aile”, “Çiçek Taksi” ve “Kurtuluş” başta olmak üzere 100’e yakın dizi, sinema ve tiyatro projesinde yer alan Devrim Parscan, uzun yıllar Şehir Tiyatroları bünyesinde birçok oyunda rol aldı.

Yaşlılığa bağlı hatalıklar nedeniyle vefat ettiği belirtilen Devrim Parscan oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapan Parscan, 2003-2004 yılları arasında Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Orhan karakteri ile geniş çevrelerce tanınmıştı.

Daniel S. Hamermesh Kimdir

Rol aldığı bazı oyunlar

Sarıpınar 1914
12 Öfkeli Adam
Beş Katlı Binanın Altıncı Katı
Suçlu mu Şuçsuz mu
Gazete Gazete
Kedi

Filmografisi

Naciye’yi Kim Sevmez – 2005
Kızma Birader – 2005
Sil Baştan – 2004
Kurtlar Vadisi – 2003
Seni Yaşatacağım – 2002
Bizim Aile – 2001
Herkes Kendi Evinde – 2000
Cumhuriyet- 1998
Sibel – 1998
İlk Aşk – 1997
Zehra Ana – 1996
Köşe Kapmaca – 1996
Kurtuluş – 1996
Çiçek Taksi – 1995
Yolcu – 1994
İskilipli Atıf Hoca – 1993
Bir Kadın Yüzü – 1993
Kızımı Arıyorum – 1993
Zirvedekiler – 1993
Varyemez – 1991
Madde 438 – 1990
Dehşet Gecesi – 1989
Polis Dosyası – 1989
Hünkarın Bir Günü – 1989
Biz Ayrılamayız – 1988
Mazideki Kadın – 1986
Savunma – 1986
Taçsız Kraliçe – 1984
O Kadın – 1982
Tanrıya Feryat – 1980
İşte Bizim Hikayemiz – 1978
Sayılı Dakikalar – 1965
Küçük Hanımın Kısmeti – 1962
Küçük Beyefendi – 1962

Bir önceki yazımız olan Demet Akalın Kimdir? başlıklı makalemizde Biyografi, Demet Akalın ve Kimdir hakkında bilgiler verilmektedir.

Ayrıca Kontrol Et

Doğan Ür Kimdir

Doğan Ür Kimdir

Doğan Ür Kimdir Ünlü İllüstratör, çizer ve müzisyen olan Doğan Ür Kimdir? Doğan Ür Ne …

Demi Lovato Kimdir

Demi Lovato Kimdir

Demi Lovato Kimdir Demetria Devonne Lovato ya da bilinen sahne adıyla Demi Lovato kimdir? Demi Lovato nereli? …

Dağra Solmaz Kimdir

Dağra Solmaz (Stabil) Kimdir

Dağra Solmaz (Stabil) Kimdir Exxen’de yayımlanacak “Kovala” dizisinin oyuncusu, Rapçi Dağra Solmaz kimdir? Dağra Solmaz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir