Seda Bakan kimdir - Elyricsy FM

Seda Bakan kimdir

Written by on Şub 17, 2021

Seda Bakan kimdir

Sosyal medya hesabında makyajsız fotoğrafını paylaşarak cesur bir davranış sergileyen ve bu haberle magazin gündemine oturan ünlü oyuncu Seda Bakan kimdir? Seda Bakan nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi bölümden mezun oldu, oyunculuk kariyerinde hangi projelerde yer aldı? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde…

Seda Bakan kimdir

Tam ismi ile Seda Bakan Erel, 10 Ekim 1985 tarihinde Gebze’de dünyaya geldi. Bakan, Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun oldu. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolü ile popüler olmaya başladı. Rol aldığı başka bir proje Kardeş Payı ile popülerliğini arttırmayı başardı. Yetenek Sizsiniz isimli yarışma programında jüri üyeliği yaptı. Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde aşk yaşadığı müzisyen Ali Erel ile hayatını birleştirdi.

Sevgi Keleş Kimdir?

Seda Bakan’ın filmografisi…

Kara Bela (2015) (Burcu)
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyza)
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem)
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye – Zülüf)
Sana Mecburum (2007) (Leyla)

Bir önceki yazımız olan Beste Sue Kimdir başlıklı makalemizde Beste, Beste Sue ve Biyografi hakkında bilgiler verilmektedir.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Elyricsy FM

Elyricsy FM

Current track
TITLE
ARTIST

Background